10 tipp a stresszt és kiégést tapasztaló munkavállalók támogatására

A stressztudatosság hónapjában arra biztatjuk, hogy tegyen többet azoknak a munkavállalóknak a támogatása érdekében, akik stresszt vagy kiégést tapasztalhatnak, mivel a megélhetési költségek válsága továbbra is növeli az emberek mindennapi küzdelmeit.

  1. Fontolja meg a rugalmas munkavégzést, ha ez még nem olyasmi, amit a cég már alkalmaz. Ez lehet hibrid, részmunkaidős vagy otthoni munkavégzés – ami a legjobban megfelel a szervezetnek és a munkavállalónak.
  2. Küzdje le a stresszt és a mentális egészséget övező megbélyegzést. Ösztönözze a nyitott kultúrát és a mentális jóléttel kapcsolatos beszélgetéseket, helyezzen el tanácsokat és útmutatást az intraneten.
  3. Növelje az elkötelezettséget és a morált az egész szervezetben csapatközösségekkel, havi eseményekkel és díjakkal, vagy csak egy egyszerű köszönettel a csapatnak minden héten a kemény munkáért. Mivel az emberek gyakran egyedül dolgoztak a világjárvány éveiben, fontosabb, mint valaha, hogy összehozzák a csapatokat, és dicséretet adjanak ott, ahol kell.
  4. Bátorítsa az embereket, hogy tartsanak rendszeres szüneteket, és ne ebédeljenek az asztaluknál. A szabadban sétálni segíthet az embereknek felfrissülni és kevésbé stresszesnek érezni magukat, ráadásul jót tesz a testtartásnak. Győződjön meg arról, hogy ez az üzenet az otthon dolgozókhoz is eljut, mivel könnyen elfelejthetnek szünetet tartani, vagy bűntudatot érezhetnek az asztaluk elhagyásakor.
  5. Vezessen be…

A CIKK FOLYTATÓDIK!

Élőfizetői tartalom!

 

Kérem, jelentkezzen be vagy hozza létre fiókját!

HÍRLEVÉL

9 dolog, amit a munkáltatók tehetnek, hogy gondoskodjanak alkalmazottaikról a megélhetési költségek válsága idején
Munkavállalói jutalmak a morál növelése érdekében